Tips voor de nieuweling in de coffeeshop

 

Wilt u een coffeeshopbedrijf openen? Misschien ben je er nog niet mee begonnen omdat je veel onbeantwoorde vragen hebt. Vraag je je af hoeveel het kost om een café te openen? U vraagt zich misschien af waar u uw coffeeshopapparatuur vandaan haalt of hoe u uw personeel kunt opleiden. Vraagt u zich af welk type verzekering u nodig heeft of hoeveel documenten u moet opstellen?

Een van de meest gestelde vragen die u zich misschien stelt, is hoeveel kapitaal u nodig heeft om een coffeeshopbedrijf te starten. Welnu, het aantal hangt af van het soort koffiebedrijf dat u wilt. Er zijn goedkopere koffiekarren en kiosken die u kunt starten voor respectievelijk minder dan $ 25.000 en $ 100.000. Sit-down coffeeshop in de buurt zijn duurder, en het prijskaartje gaat hoger als je er een drive-through aan toevoegt. Deze kunnen ergens tussen de $ 300.000 en $ 450.000 kosten.

Niet weten hoe om te gaan met inkomsten is een veelvoorkomend probleem van bedrijven die failliet gaan. Als je veel geld wilt verdienen en je coffeeshopzaak lang open wilt houden, dan zul je moeten kijken waar het geld naartoe gaat. Trechter geld naar gebieden die uw café ten goede kunnen komen. Vermijd sowieso uitgaven aan dure diepvriezers en fornuizen die in uw bijkeuken zijn verborgen.

Als de juridische kant van zaken u in de war brengt, huur dan een advocaat in. Het hebben van een advocaat in de beginfase van het starten van een coffeeshopbedrijf stelt ook uw belangen veilig. Een advocaat kan u helpen bij het voorkomen van rechtszaken of juridische problemen die zich later zouden kunnen voordoen. Hij kan ook de papieren opstellen die u nodig heeft voor vergunningen, contracten en andere juridische documenten.

Ontdek wat succesvolle cafés tot een klik maakt. Je zou het een en ander kunnen leren van Starbucks. Hun marketing is uitstekend. Ze hebben een merk opgebouwd dat moeilijk te verslaan is. Laat je niet ontmoedigen, want niet alle koffiejunkies willen naar Starbucks. Volg de manier waarop ze hun merknaam opbouwen, wees net zo agressief met marketing. Geef je klanten wat andere coffeeshops niet kunnen bieden.

Let op alles wat een bedreiging kan vormen voor uw coffeeshopbedrijf. Als u de bedreigingen kent, bent u beter voorbereid om ze te bestrijden. Een goede strategie pakt zowel positieve als negatieve factoren aan. En het zijn meestal de negatieve factoren die uw bedrijf kunnen ruïneren. Oefen preventieve maatregelen en wees op uw hoede voor bedreigingen van de concurrentie, ontevreden medewerkers, teleurgestelde klanten, ze zijn overal in de zakenwereld.

Er zijn nog een heleboel dingen die aangepakt moeten worden, zoals het creëren van een effectieve marketingstrategie die klanten naar je toe kan lokken. Er zijn koffieapparatuur en leveranciers van koffiebonen om naar te zoeken. Dan moet je nog steeds een binnenhuisarchitect of architect plus een aannemer inschakelen om je café op te knappen. Probeer een mentor te vinden of iemand die je advies kan geven over hoe je verder moet in de coffeeshopbusiness. Maak je huiswerk en krijg materialen met veel informatie over de branche.