Beroemde Last Shades: legendarische zonnebrillen van de sterren

De zonnebril is al lang een geliefd modeaccessoire bij beroemdheden. Deze iconische sterren hebben hun stempel gedrukt op de wereld van zonnebrillen met hun eigen karakteristieke en legendarische zonnebrillen.

1. Audrey Hepburn – Wayfarer in “Breakfast at Tiffany’s”:

Deze klassieke filmster en stijlicoon maakte de Wayfarer-zonnebril legendarisch in de film “Breakfast at Tiffany’s”. Haar stijlvolle optreden in combinatie met de zwart omlijnde Ray-Ban Wayfarer heeft de zonnebril een onsterfelijke status gegeven.

2. John Lennon – Ronde zonnebrillen:

De voormalige Beatle John Lennon was beroemd om zijn ronde randloze-brillen, die deel uitmaakten van zijn kenmerkende look. Deze zonnebrillen zijn een onmiskenbaar symbool geworden voor de ultieme rockster-stijl.

3. Marilyn Monroe – Cat-eye zonnebrillen:

De iconische Hollywood-diva Marilyn Monroe werd vaak gezien in cat-eye zonnebrillen, waarmee ze haar verleidelijke en glamoureuze uitstraling versterkte. Haar stijl heeft het cat-eye-ontwerp tot op de dag van vandaag populair gehouden.

4. Elvis Presley – Aviator-zonnebrillen:

De “King of Rock ‘n’ Roll” was een fan van aviator-zonnebrillen, die perfect pasten bij zijn rebelse imago en rock-‘n-roll-levensstijl. Zijn voorliefde voor aviators heeft bijgedragen aan de blijvende populariteit van dit model.

5. Elton John – Extravagante zonnebrillen:

De legendarische zanger en entertainer Elton John staat bekend om zijn uitbundige en extravagante zonnebrillen, vaak met opvallende kleuren en unieke ontwerpen. Zijn collectie van zonnebrillen is net zo divers als zijn muziekcarrière.

6. Jackie Kennedy – Oversized zonnebrillen:

Voormalige First Lady Jackie Kennedy was een stijlicoon in de jaren ’60 en was vaak te zien in oversized zonnebrillen die haar mysterieuze uitstraling benadrukten. Haar invloed blijft een bron van inspiratie voor moderne oversized stijlen.

7. Ozzy Osbourne – Rond getinte zonnebrillen:

De “Prince of Darkness” en rocklegende Ozzy Osbourne staat bekend om zijn voorliefde voor ronde, getinte zonnebrillen. Deze zonnebrillen dragen bij aan zijn iconische en onderscheidende look.

Deze beroemde persoonlijkheden hebben niet alleen de wereld vermaakt met hun talent, maar hebben ook een blijvende impact gehad op de modewereld, met hun unieke en onvergetelijke zonnebrillen. Ze dienen als een herinnering aan de kracht van stijl en de manier waarop beroemdheden de mode kunnen beïnvloeden.