Κριτικές Herbalife – Πώς να γίνετε κορυφαίοι κερδισμένοι με το Herbal Life International

Είστε σε αυτή τη σελίδα επειδή είστε συνεργάτης της Herbalife και θέλετε να εκτινάξετε την επιχείρησή σας. Ή θέλετε να εγγραφείτε σε μια επιχείρηση Δικτυακού Μάρκετινγκ και η Herbalife προσφορεσ είναι μια από τις εταιρείες που σκέφτεστε. Λοιπόν, θα στείλω μερικές από τις ανησυχίες σας.

Προφανώς, η Herbalife πουλά προϊόντα ευεξίας. Διαφημίζουν προϊόντα που σχετίζονται με την υγεία. Εμπορεύονται προϊόντα διαχείρισης βάρους. Η Herbalife προωθεί επίσης αυτό που αποκαλούσαν στοχευμένη διατροφή. Προωθούν επίσης προϊόντα προσωπικής περιποίησης όπως λοσιόν, σαμπουάν, καθαριστικά κ.λπ. Όσον αφορά τα προϊόντα που πωλούν, δεν μπορείτε να αποτύχετε με τη Herbalife.

Γνωρίστε αυτό το γεγονός όμως. δεν θα έχετε εισόδημα πλήρους απασχόλησης πουλώντας απλώς τα προϊόντα. Με άλλα λόγια, εάν επικεντρωθείτε μόνο στην προώθηση προϊόντων Herbalife, δεν είστε παρά ένας συνεργάτης πωλήσεων (όπως ο συνεργάτης πωλήσεων της Sears).

Σχέδιο αποζημίωσης της Herbalife.

Η μόνη τακτική που θα χρησιμοποιήσετε ότι θα κερδίσετε ένα σημαντικό χρηματικό ποσό με αυτήν την επιχειρηματική ευκαιρία είναι να εγγράψετε άτομα στην ομάδα σας. Η Herbalife θα σας πληρώσει για την προμήθεια των προϊόντων που εσείς και οι ομάδες σας πουλάτε. Ακριβώς όπως πολλές εταιρείες MLM, η Herbalife έχει επαναλαμβανόμενα μπόνους που θα σας χαρίσουν ανάλογα με το πόσα προϊόντα πουλάτε και ανάλογα με τον αριθμό των ατόμων που θα εισέλθετε στην επιχείρηση.

Ακολουθούν πληροφορίες για εσάς: Η Herbalife πλήρωσε 2,4 δισεκατομμύρια σε προμήθειες, εκπτώσεις, δικαιώματα και μπόνους στους συνεργάτες της το 2007. Αυτό είναι πρωτόγνωρο σε καμία εταιρεία Δικτυακού Μάρκετινγκ.

Κριτική Herbalife: Γιατί δεν θα γίνω μέλος της Herbalife Reason 1.

Εντάξει, όπως είπα νωρίτερα, δεν είμαι διανομέας αυτής της Εταιρείας και υπήρχαν λόγοι για τους οποίους δεν έγινα μέλος. Προσωπικά δεν ασχολούμαι με τη διαφήμιση χυμού, λοσιόν, βιταμινών ή οποιουδήποτε από αυτά τα προϊόντα. Κατά τη γνώμη μου, οι εταιρείες MLM πρέπει να διαθέτουν στην αγορά προϊόντα και υπηρεσίες που οι άνθρωποι δεν μπορούν να κάνουν χωρίς αυτό. Το γεγονός αυτό? η οικονομία δεν είναι τόσο ευνοϊκή. Η ενέργειά σας θα πρέπει να δαπανηθεί για να φέρετε ανθρώπους στην επιχείρησή σας και να μην ανησυχείτε για το πώς να ανταποκριθείτε σε μια προσφορά πωλήσεων. Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο εγκρίνω προσωπικά την εταιρεία MLM που βασίζεται σε υπηρεσίες, επειδή οι άνθρωποι θα πληρώσουν για αυτές τις υπηρεσίες (όπως ο λογαριασμός κινητού τηλεφώνου) παρόλα αυτά.

Λόγος 2: Σύστημα εκπαίδευσης Herbalife:

Η Herbalife εξακολουθεί να προωθεί τη συνήθη μέθοδο δημιουργίας επιχειρήσεων Δικτυακού Μάρκετινγκ. Να πώς πάει: σημειώστε 100 ονόματα ζεστών αγορών, κάντε μια ιδιωτική επιχειρηματική δεξίωση (σπίτι πάρτι), ο κανόνας των 3 ποδιών, κ.λπ. Η ιδέα ότι θα δημιουργήσετε μια επιχείρηση πολλών εκατομμυρίων δολαρίων μόνο με την οικογένεια και τους φίλους σας δεν έχει νόημα σε μένα. Στην πραγματικότητα, από την εμπειρία μου, η οικογένειά σας και οι φίλοι σας είναι η χειρότερη κριτική σας. Μην με παρερμηνεύσετε εδώ. Αυτές οι μέθοδοι είναι χρήσιμες. Αλλά είναι αποτελεσματικά μόνο για το 1% των Δικτυακών Διαφημιστών. Ο μέσος έμπορος δικτύου κερδίζει 10 $ την εβδομάδα.

Εδώ είναι ένα άλλο θλιβερό μέρος. Αυτό είναι το ίδιο πρόβλημα για μεγαλύτερο μέρος των Εταιρειών Δικτυακού Μάρκετινγκ εκεί έξω.

Πώς να γίνετε κορυφαίοι εισοδηματίες με την Herbalife

Πρέπει πρώτα να χαρακτηρίσετε τον εαυτό σας ως ηγέτη. Το κύριο πρόβλημα είναι ότι είμαστε απασχολημένοι να κυνηγάμε ανθρώπους γύρω μας για να ενταχθούν στην επιχείρησή μας. Στους ανθρώπους δεν αρέσει να πωλούνται. Σίγουρα τους αρέσει να αγοράζουν. Λοιπόν, πώς έχετε προοπτική να σας παρακαλέσει να συμμετάσχετε στην επιχείρησή σας; Δώστε αξία στους υποψήφιους πελάτες σας. Αυτό είναι τόσο εύκολο που αρχίζετε να αναρωτιέστε γιατί όλοι δεν κερδίζουν 5ψήφιο εισόδημα με την Herbalife. Πρέπει να αποκτήσετε γνώση της τέχνης του Μάρκετινγκ. Αλλά μην κυκλοφορείτε με μια λίστα της Herbalife ή κάτι που πωλεί τα προϊόντα. Δεν είναι αυτό το μάρκετινγκ για το οποίο μιλάω. Όλοι έχουν το πιο εξαιρετικό αντιοξειδωτικό, τον καλύτερο χυμό και τις καλύτερες βιταμίνες.